חיפוש

פנקייק יפני מתכון מושלם

פנקייק יפני מתכון
פנקייק יפני מתכון טעים במיוחד

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

3.7/5 - למתכון דירוג של 3 חובבי בישול

פנקייק יפני (פנקייק סופלה) – מתכון לפנקייק עננים

פנקייק גבוה עם רכות של ענן מגיע אלינו מהמטבח היפני. השדרוג במתכון הוא פשוט הקצפת החלבונים בנפרד והוספת חמאה לפנקייק נימוח, מדהים וממכר ומתקבל פנקייק פלאפי במיוחד.

המצרכים ל8 יחידות:

¾ כוס חלב קר
1 חלמון ביצה
חצי כפית גרידת לימון (לא חובה)
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח
25 גרם חמאה מומסת
2.5 כפות סוכר
¾ כוס קמח
כפית שטוחה אבקת אפייה
3 חלבונים
½ כפית מיץ לימון (לא חובה)

מתכונים נוספים:

פנקיק יפני מושלם ב-10 דקות
מתכון לפנקייק מושלם כמו באמריקה
פנקייק גבינה ב-3 דקות

אופן הכנה:

מערבבים במטרפה חלב, חלמון, גרידת לימון, תמצית וניל חמאה חצי כף סוכר ומלח בקערה. עד ליצירת תערובת אחידה. מוסיפים את הקמח והאבקת אפייה וממשיכים לערבב במטרפה עד לקבלת מרקם אחיד.
בקערת מיקסר שמים את החלבונים ומיץ הלימון ומתחילים להקציף. תוך כדי הקצפה מוסיפים בהדרגה את שתי כפות הסוכר הנותרות וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף לבן ויציב יחסית.
מוסיפים את קצף החלבונים לתערובת הביצים והקמח בתנועת קיפול בעדינות עד ליצירת מרקם אחיד.
מחממים מחבת נון סטיק/ פנקייק/טפלון (אין צורך לשמן) ויוצקים מתערובת הפנקייק למחבת – לשים שתיים שלוש כפות מהקצף אחת על השנייה ליצירת גובה (למי שרוצה אפשר לשפוך לרינג – אבל ממש לא חובה). להשחים על אש נמוכה/בינונית צד אחד, להפוך לכסות במכסה את המחבת על מנת שהפנקייק יתבשל היטב גם בפנים ולהשחים את הצד השני.
להגיש חם עם מייפל/קצפת/ סירופ שוקולד/ דבש/חמאה או כל דבר שאוהבים.
בתיאבון

פנקייקים יפנים – שירן מתתיהו:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות