פרחי פילו במילוי כבד עוף

פרחי פילו במילוי כבד עוף
הילה ליברטי משתפת אותנו במתכון שלה לפרחי פילו במילוי כבד עוף.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

הילה ליברטי משתפת אותנו במתכון שלה לפרחי פילו במילוי כבד עוף.

  • 3-4 דפי פילו
  • כבדי עוף מוכשרים
  • 2 בצלים חתוכים לרצועות
  • 3-4 שיני שום
  • תבלינים

אופן הכנה:

  • הכנתי מ 3-4 דפי פילו מופשרים .
  • לשמן כל דף ולחתוך למרובעים .
  • להניח אותם בתבניות מאפינס ולאפות כ 10 דקות ב 170 מעלות או עד שהם זהובים.
  • במחבת לטגן את הבצל עד להזהבה קלה להוסיף.
  • כורכום כמון פפריקה מתוקה/חריפה תבלין עוף או פרגית מלח פלפל.
  • לערבב להוסיף את השום הקצוץ ואת כבדי העוף לאחר טיגון קצר לקרר מעט ולמלא את פרחי הפילו.תהנו הילה.💕

סרטון עם מתכון נוסף לבורקס בשר מדפי פילו:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: