פשטידת איטריות וגבינה מושלמת

פשטידת איטריות וגבינה
סוניה סאני בן הרוש משתפת אותנו במתכון שלה לפשטידת איטריות עם גבינה.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

סוניה סאני בן הרוש משתפת אותנו במתכון שלה לפשטידת איטריות עם גבינה.

מצרכים להכנת פשטידת איטקיות עם גבינה:

חבילת של אטריות רחבות של אסם (400 גרם) מבושלות במים חמים עם כפית שמן וכפית מלח למשך 8 דקות ואז מסננים מנוזלים

מילוי
1 גבינה לבנה(250 גרם)
150 גרם גבינה צהובה מגורדת
2 כפות קוטג’
150 גרם גבינה בולגרית מפוררת
3 ביצים
50 גר גבינת פרמזן מגורדת
כפית מלח
1 שמנת לבישול של השף הלבן
רבע כוס חלב
1 כף גדושה מרק בצל או כף גדושה שבבי בצל מיובש (מומלץ ביותר ומשדרג את הפשטידה)
חצי כפית פלפל שחור גרוס

לפיזור מעל
גבינה צהובה מגורדת
25 גרם חמאה חתוכה לקוביות

אופן הכנה:

  1. בקערה מערבבים את כל חומרי המילוי ומוסיפים את האיטריות וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. מעבירים את התערובת לתבנית פיירקס משומנת מיישרים ואז מפזרים מעל את הגבינה הצהובה המגורדת וקוביות החמאה.
  3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-50 דקות או עד שהפשטידה מזהיבה.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: