פשטידת ברוקולי עם גבינות

פשטידת ברוקולי שגית מלכי
שגית מלכי משתפת אותנו במתכון שלה לפשטידת ברוקולי עם גבינות.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

שגית מלכי משתפת אותנו במתכון שלה לפשטידת ברוקולי עם גבינות.

מצרכים להכנת פשטידת ברוקולי:

  • 1 ברוקולי טרי או חבילת ברוקולי קפוא
  • בצל גדול
  • 2 שיני שום כתושות
  • כפית שמן זית
  • 2 ביצים
  • גביע קוטג’ / גבינה לבנה / גבינת שמנת 5%
  • כפית גדושה קמח תופח
  • כפית גדושה פירורי לחם
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן הכנה:

  • את הברוקולי מפרידים לפרחים ומרתיחים בסיר עם מים וכפית מלח עד לריכוך. (אם משתמשים בברוקולי קפוא אין צורך להרתיח לפני.)
  • את הבצל קוצצים ומטגנים במחבת עם שום וכפית שמן זית כ-4 דקות, עד לריכוך הבצל.
  • בקערה גדולה מערבבים ביצים, גבינה, מלח, פלפל, קמח תופח, פירורי לחם ובצל ושום.
  • משמנים תבנית בספריי שמן ויוצקים את בלילת הפשטידה.
  • מסדרים את פרחי הברוקולי ולוחצים מעט לתחתית.
  • אופים את הפשטידה בתנור חם על 190 מעלות כ-35 דקות, עד להשחמה.

סרטון עם מתכון נוסף לפשטידת ברוקולי:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: