פשטידת ברוקולי עם גבינות

פשטידת ברוקולי שגית מלכי
שגית מלכי משתפת אותנו במתכון שלה לפשטידת ברוקולי עם גבינות.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

שגית מלכי משתפת אותנו במתכון שלה לפשטידת ברוקולי עם גבינות.

מצרכים להכנת פשטידת ברוקולי:

  • 1 ברוקולי טרי או חבילת ברוקולי קפוא
  • בצל גדול
  • 2 שיני שום כתושות
  • כפית שמן זית
  • 2 ביצים
  • גביע קוטג’ / גבינה לבנה / גבינת שמנת 5%
  • כפית גדושה קמח תופח
  • כפית גדושה פירורי לחם
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן הכנה:

  • את הברוקולי מפרידים לפרחים ומרתיחים בסיר עם מים וכפית מלח עד לריכוך. (אם משתמשים בברוקולי קפוא אין צורך להרתיח לפני.)
  • את הבצל קוצצים ומטגנים במחבת עם שום וכפית שמן זית כ-4 דקות, עד לריכוך הבצל.
  • בקערה גדולה מערבבים ביצים, גבינה, מלח, פלפל, קמח תופח, פירורי לחם ובצל ושום.
  • משמנים תבנית בספריי שמן ויוצקים את בלילת הפשטידה.
  • מסדרים את פרחי הברוקולי ולוחצים מעט לתחתית.
  • אופים את הפשטידה בתנור חם על 190 מעלות כ-35 דקות, עד להשחמה.

סרטון עם מתכון נוסף לפשטידת ברוקולי:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: