תפריט סגור

פשטידת גבינות ופטריות מושלמת

פשטידת גבינות ופטריות

פשטידת גבינות ופטריות מושלמת מתכון של אורית לוי

מצרכים להכנת פשטידת גבינות ופטריות:
4 ביצים טרופות
1 גביע גבינה לבנה 5% (250 מ"ל)
1 גביע קוטג' 5% (250 מ"ל)
200 גר' גבינה בולגרית
מלח ופלפל לפי הטעם
150 גר' גבינה צהובה מגוררת
1 כוס חלב (150 מ"ל)
6 כפות קמח תופח
1 בצל בינוני קצוץ
1 כף גדושה אבקת מרק פטריות
1 פטריות חתוכות מקופסת שימורים מסוננות מהנוזלים


אופן ההכנה
1. לפני תחילת עבודה,מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
2. בקערה עמוקה מערבבים את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה.
3. משמנים תבנית מלבנית במרגרינה או שמן ,ניתן גם להשתמש בתבנית מאפינס ושופכים לתוך התבנית את התערובת.
4. לפני הכנסה לתנור,ניתן לקשט בחצאי זיתים ירוקים או שומשום.
5. אופים בתנור במשך 40 דקות או עד שמזהיב.
בתיאבון ♥.

למתכונים חלביים נוספים לחצו על הקישור: מתכונים חלביים

Posted in מתכונים לפשטידות

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!