פשטידת יוגורט וגבינות

פשטידת יוגורט וגבינות
מורן תורגמן משתפת אותנו במתכון שלה לפשטידת יוגורט וגבינות.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

מורן תורגמן משתפת אותנו במתכון שלה לפשטידת יוגורט וגבינות.

מצרכים:

  • ביצה 1
  • 1 יוגורט של דנונה Bio
  • 1 קוטג'
  • רבע כוס חלב
  • חצי כוס שמן
  • חצי כפית מלח
  • 150 גרם גבינה בולגרית מפוררת
  • 150 גרם גבינת קשקבל מגורדת
  • 2 וחצי כוסות קמח תופח
  • למילוי
  • חופן גבינת קשקבל מגורדת/ צהובה
  • חופן טבעות זיתים
  • 1 בצל מטוגן
  • מלח ופלפל
  • * שומשום לבן ושחור לעיטור

אופן הכנה:

  • לערבב בקערה או במקסר את כל חומרי הבלילה הרטובים, להוסיף את הקמח ולערבב, להוסיף עוד רבע כוס קמח במקרה הצורך.
  • בעזרת ידיים רטובות לשים מעט מן הבצק הרך בתבנית שקעים, לשים באמצע מן המילוי ולכסות בעוד בצק. לפזר שומשום לבן ושחור ולהכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות עד הזהבה.
  • מומלץ להגיש עם יוגורט בצד.
  • למילוי:
  • לטגן קוביות מבצל 1, לערבב יחד עם הגבינה והזיתים ולתבל במלח פלפל.
  • ** ניתן גם לקחת מן הבלילה כדור בעזרת ידיים רטובות ולהניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.. אפשר גם בלי מילוי.

מתכון נוסף עם פשטידת יוגורט:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: