פשטידת יוגורט וגבינות

פשטידת יוגורט וגבינות
מורן תורגמן משתפת אותנו במתכון שלה לפשטידת יוגורט וגבינות.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מורן תורגמן משתפת אותנו במתכון שלה לפשטידת יוגורט וגבינות.

מצרכים:

  • ביצה 1
  • 1 יוגורט של דנונה Bio
  • 1 קוטג'
  • רבע כוס חלב
  • חצי כוס שמן
  • חצי כפית מלח
  • 150 גרם גבינה בולגרית מפוררת
  • 150 גרם גבינת קשקבל מגורדת
  • 2 וחצי כוסות קמח תופח
  • למילוי
  • חופן גבינת קשקבל מגורדת/ צהובה
  • חופן טבעות זיתים
  • 1 בצל מטוגן
  • מלח ופלפל
  • * שומשום לבן ושחור לעיטור

אופן הכנה:

  • לערבב בקערה או במקסר את כל חומרי הבלילה הרטובים, להוסיף את הקמח ולערבב, להוסיף עוד רבע כוס קמח במקרה הצורך.
  • בעזרת ידיים רטובות לשים מעט מן הבצק הרך בתבנית שקעים, לשים באמצע מן המילוי ולכסות בעוד בצק. לפזר שומשום לבן ושחור ולהכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות עד הזהבה.
  • מומלץ להגיש עם יוגורט בצד.
  • למילוי:
  • לטגן קוביות מבצל 1, לערבב יחד עם הגבינה והזיתים ולתבל במלח פלפל.
  • ** ניתן גם לקחת מן הבלילה כדור בעזרת ידיים רטובות ולהניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.. אפשר גם בלי מילוי.

מתכון נוסף עם פשטידת יוגורט:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: