אופן הכנה:
1. נבשל את התפוחי אדמה עם הקליפה, ונצננן היטב. לאחר מכן נקלף אותם ונרסק למחית חלקה (תפוח אדמה אחד מרסקים גס).
2. נוסיף את הביצים אחת אחרי השנייה, ונערבב לאחר כל הוספה. לאחר מכן מוסיפים את שאר המצרכים חוץ מהשמן ושוב נערבב.
3. בסיר יציקה קטן (כ-3.5 ליטר עם ציפוי טפלון/קרמי) נחמם את השמן ונשפוך את התערובת על אש בינונית. נטגן כ-10 דקות.
4. נעביר את הסיר לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ונאפה למשך 50 דקות בערך, עד שהפשטידה מתייצבת ומשחימה מלמעלה. נצנן מעט ואז נהפוך על צלחת.