5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

צ'ימיצ'ורי הוא רוטב תוסס ובעל טעם שמקורו מארגנטינה, מושלם להוספת פרץ של רעננות לבשרים על האש, ירקות או כמרינדה. תערובת זו של עשבי תיבול, שום וחומץ יוצרת תבלין רב-תכליתי שיכול לרומם כל מנה.

איך מכינים צ'ימיצ'ורי

מרכיבים חלופיים:

איך להכין צ'ימיצ'ורי – שלב אחר שלב

  1. מערבבים במעבד מזון או בלנדר את הפטרוזיליה הטרייה, שיני השום, עלי האורגנו הטריים, פתיתי הפלפל האדום, חומץ היין האדום ושמן הזית.
  2. דופקים את החומרים עד שהם קצוצים דק ומתאחדים היטב, אבל עדיין יש להם קצת מרקם.
  3. טועמים את הצ'ימיצ'ורי ומתקנים את התיבול במלח ופלפל לפי הטעם. אם אתם מעדיפים רוטב טנג'יר, הוסיפו כף מיץ לימון.
  4. מעבירים את הצ'ימיצ'ורי לקערת הגשה או לכלי אטום.
  5. אפשרו לטעמים להתמזג יחד לפחות 30 דקות לפני ההגשה, או מקררים עד שבוע.

תיהנו מצ'ימיצ'ורי תוצרת בית שלכם על בשרים על האש, ירקות צלויים, או כמרינדה למנות האהובות עליכם.

מתכון זה מניב בערך 1 כוס רוטב צ'ימיצ'ורי ומיועד לשרת 4-6 אנשים, תלוי בשימוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות