חיפוש

צלי כתף ברוטב פטריות מתכון מסחרר

צלי כתף ברוטב פטריות מתכון מסחרר

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

צלי כתף ברוטב פטריות מתכון מסחרר

אוריה אהרוני משתפת אותנו במתכון מסחרר של צלי כתף ברוטב פטריות.

מצרכים:

בשר מספר 5
סלסילת פטריות שמפניון
בצל 1 גדול!
מעט עלי צפנה
5 גרגירי פלפל אנגלי
4 כפות רסק יפות
מים לפי הצורך(המים של הציר)
כף כמון שטוחה
כף אבקת מרק עוף
כפית פלפל שחור
פפריקה חריפה כף שטוחה
כף גדושה פפריקה בשמן
כפית וחצי מלח
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
צלי כתף ופטריות לשבת מתכון היסטרי
צלי כתף משגע מתכון מושלם וחגיגי
צלי כתף בתנור מתכון מטורף

מתכון נוסף:

אופן הכנה:
1. הבשר: לצרוב בסיר עם מעט שמן מכל הצדדים ואז לבשל .
2. בסיר עם מים שיכסה כ-3 שעות על אש נמוכה שיבעבע בעדינות ונוסיף למים את העלי דפנה והפלפל האנגלי (ניתן גם לבשל בסיר לחץ),הדרך לבדוק שזה באמת עשוי מצוין היא לנעוץ מזלג בבשר עמוק ולהרים ,שהמזלג משתחרר בקלות והבשר לא עולה זה עשוי היטב!.
3. לשמור את המים שהבשר בושל בו (הציר) בשביל הרוטב.
4. לחתוך בצל לפרוסות בינוניות ולטגן בסיר עם מעט שמן עד להזהבה אח"כ להוסיף את הפטריות שמפניון החתוכות ולטגן עוד קצת ,להוסיף את הרסק ולטגן קלות ,תבלינים ולהתחיל לשפוך מים בהדרגה (של הציר המוכן) הרוטב צריך לצאת לא דליל מידי ולא סמיך מידי באמצע .
5. כשהרוטב מבעבע להוסיף את נתח הבשר ולבשל כחצי שעה ( אפשר לחתוך לפני לקוביות את הבשר אבל רק שהוא התקרר לגמרי!).

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *