קאדה – מתכון כורדי מנצח במילוי גבינות

קאדה - מתכון כורדי מנצח במילוי גבינות

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

נועם זיגדון משתפת אותנו במתכון של קאדה גבינות אשר הינו מאפה כורדי.

אז מה בעצם צריך בכדי להכין מתכון של קאדה גבינות?

  • כוס מדידה חד פעמית חמה
  • לבצק:
  • 1 ק"ג קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • ½-2 כוסות מים
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כף מלח
  • ¼ כוס שמן
  • למילוי גבינות:
  • ½ ק"ג גבינת חמד
  • 100 גרם גבינה בולגרית
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • ½ גביע שמנת של פעם
  • 1 ביצה

אופן הכנה:

  1. להמיס את השמרים עם כוס מים סוכר ומעט קמח.
  2. להוסיף את הקמח ומעל את המלח,להוסיף עוד כוס וחצי מים ללוש לבצק,לקראת הסוף להוסיף את השמן.
  3. להתפיח כשעה.
  4. לחלק את הבצק ל-20 כדורים .
  5. להניח במגש עם מעט שמן .
  6. להתפיח כרבע שעה .
  7. לפתוח כל כדור לעיגול דק .
  8. לשים במרכז כף מילוי מתערובת הגבינות .
  9. לסגור לכדור .
  10. עם מערוך לפתוח בעדינות לפיתה שטוחה .
  11. לטגן במחבת טפלון כ- 3 דקות מכל צד .

סרטון עם מתכון נוסף של קאדה של חן במטבח:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *