דרגו את המתכון

קארי ירוק הוא מנה תאילנדית תוססת וארומטית שבטוח תפתה את בלוטות הטעם שלך עם עשבי התיבול והתבלינים הריחניים שלה. קארי טעים זה כולל רוטב עשיר וקרמי עם פלפל צ'ילי ירוק, עשב לימון וחלב קוקוס, ויוצר איזון מושלם בין חום ומתיקות.

איך מכינים קארי ירוק – המרכיבים

למשחת קארי ירוק:

לקארי:

מרכיבים חלופיים:

איך מכינים קארי ירוק – השלבים

  1. מתחילים בהכנת משחת הקארי הירוק. מערבבים בבלנדר או במעבד מזון את כל מרכיבי העיסה ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
  2. מחממים שמן צמחי במחבת גדולה או בסיר על אש בינונית. מוסיפים את משחת הקארי הירוק ומבשלים 2-3 דקות, תוך כדי ערבוב מתמיד, עד לקבלת ריח.
  3. מוסיפים את החלבון לבחירתך למחבת או לסיר ומבשלים עד להשחמה מכל הצדדים.
  4. יוצקים פנימה את חלב הקוקוס ומביאים את התערובת לרתיחה. תן לזה להתבשל במשך 10-15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
  5. מוסיפים את הירקות המעורבים לקארי ומבשלים 5-7 דקות נוספות, או עד שהירקות רכים.
  6. מתבלים את הקארי ברוטב סויה, מתקנים תיבול לפי הטעם.
  7. מקשטים את הקארי הירוק בעלי בזיליקום טריים או כוסברה לפני ההגשה.

תיהנו מהקארי הירוק הביתי שלכם המוגש על אורז מאודה או נודלס לארוחה משביעה מפוצצת בטעמים תאילנדיים.

מתכון זה מיועד ל-4 אנשים, אך ניתן להתאים את הכמויות לפי העדפותיכם והתיאבון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות