תפריט סגור

קבב רומני מתכון של בן מלניק

קבב רומני על מצע פירה מתכון

קבב רומני מתכון של בן מלניק

מצרכים להכנת קבב רומני:
500 גרם בשר טחון (נתח מספר 2 ולבקש לטחון אותו)
8 שיני שום
מלח
פלפל שחור
מי סודה
שמן זית
פלפל שחור





אופן הכנה:
1. קוצצים את שיני השום כפי שהודגם בסרטון.
2. מוסיפים את השום הכתוש לבשר הטחון.
3. מוסיפים מעט מי סודה ,קורט מלח,מעט שמן זית,מעט פלפל שחור ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
4. יוצרים מתערובת הבשר כדורים של 60 גרם , משטחים כל קציצה כפי שהוצג בסרטון, מכסים ומכניסים למקרר לחצי שעה.
5. שמים פלנצה על הגז ומחממים אותה,שמים מעל מעט שמן זית וממשיכים בחימום ואז מסדרים על הפלנצה את הקבבים ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה.

להגשה מורחים פירה בצלחת ומסדרים מעל הקציצות קבב.

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
קבב רומני על מצע פירה מתכון
Published On
ציון ממוצע
3.51star1star1star1stargray Based on 3 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!