Search

קדאיף גבינה מתכון של תומר תומס

קדאיף גבינה מתכון
קדאיף גבינה מתכון של תומר תומס

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

קדאיף גבינה מתכון של תומר תומס

מצרכים:
400 גרם שערות קדאיף
2 סוכר וניל
100 גרם חמאה
1/2 קג גבינה לבישול
אבקת סוכר
כוס סוכר
2 כוסות מים
זעפרן לא חובה
פיסטוק לקישוט
חצי לימון

.

הוראות הכנה
להמיס את החמאה במיקרוגל.
לקלות את הפיסטוק במחבת כשתי דקות , לקרר ולקצוץ.
הכנת הסירופ:
להרתיח 2 כוסות מים עם 1 סוכר וניל , מעט זעפרן, כוס סוכר ומיץ מחצי לימון , להביא לרתיחה על אש בינונית ולבשל במשך רבע שעה עד לצמצום אבל לא מדי.
הכנת המלית:
לערבב בקערה גבינה , 2 כפות אבקת סוכר וסוכר וניל ולהניח בצד.

לחתוך את שערות הקדאיף לרצועות , לפתוח ולפזר את החמאה המומסת , לערבב עד אחידות.
לסדר במחבת רק חצי מכמות הקדאיף ולהדק היטב, לשים את מלית הגבינה ולשטח.
להוסיף את יתרת הקדאיף ושוב לשטח.
חשוב להדק מהצדדים.
להניח את המחבת על אש בינונית , כל צד במשך 5 דקות.
לקחת צלחת להניח על המחבת ולהפוך ולהחליק בחזרה למחבת לעוד 5 דקות.
להוציא לתוך תבנית מתאימה , לצקת מיד את הרוטב ולפזר את הפיסטוק הקלוי.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות