תפריט סגור

קדרת (טאג'ין) עוף בריבת בצל מתכון של תומר תומס

טאגין עוף עם ריבת בצל

מצרכים:

2 כפות סילאן
1 כף גרגירי כמון
מקל קינמון חצוי ל-2
1 כפית פלפל שחור
1 כף גרגירי כוסברה שלמים
כפית וחצי של מלח
קילו בצל קצוץ
כרעיים ושוקיים של עוף
2 כפות שמן זית

אופן הכנה:
1. בקערה שמים את הבצל עם הגרגירי כוסברה,גרגירי כמון,סילאן,שמן זית,פלפל שחור,מלח,מקל קינמון, מערבבים היטב.
2. שמים מחצית מתערובת הבצל בתחתית הטאג'ין.
3. מסדרים מעל הבצל את השוקיים והכרעיים.
4. ומפזרים מעל השוקיים והכרעיים את תערובת הבצל שנותרה ומכסים היטב.
5. מכסים את הטאג'ין, מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך חצי שעה.
6. מנמיכים את חום התנור לחום של 180 מעלות וממשיכים לאפות עוד 3.5 שעות( סה"כ 4 שעות אפיה בתנור).
7. מוציאים מהתנור ומגישים.

Posted in עוף

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!