קדרת (טאג'ין) עוף בריבת בצל מתכון של תומר תומס

טאגין עוף עם ריבת בצל
טאגין עוף עם ריבת בצל מתכון קל ופשוט

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מצרכים:

2 כפות סילאן
1 כף גרגירי כמון
מקל קינמון חצוי ל-2
1 כפית פלפל שחור
1 כף גרגירי כוסברה שלמים
כפית וחצי של מלח
קילו בצל קצוץ
כרעיים ושוקיים של עוף
2 כפות שמן זית

אופן הכנה:
1. בקערה שמים את הבצל עם הגרגירי כוסברה,גרגירי כמון,סילאן,שמן זית,פלפל שחור,מלח,מקל קינמון, מערבבים היטב.
2. שמים מחצית מתערובת הבצל בתחתית הטאג'ין.
3. מסדרים מעל הבצל את השוקיים והכרעיים.
4. ומפזרים מעל השוקיים והכרעיים את תערובת הבצל שנותרה ומכסים היטב.
5. מכסים את הטאג'ין, מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך חצי שעה.
6. מנמיכים את חום התנור לחום של 180 מעלות וממשיכים לאפות עוד 3.5 שעות( סה"כ 4 שעות אפיה בתנור).
7. מוציאים מהתנור ומגישים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *