תפריט סגור

קובה בורגול מושלמת וקריספית

קובה בורגול מתכון

שרה יוסף משתפת אותנו במתכון שלה לקובה בורגול מושלמת.


  • 3 כוסות בורגול דק
  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס קמח מצה או סולת
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית כורכום
  • 1/4 כפית פפריקה
  • 1כף שמן
  • מילוי
  • 2 בצלים יבשים קצוצים
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 ק"ג בשר טחון
  • 1/2 כפית פפריקה חריפה אפשר מתוק
  • 1/2 כפית כמון
  • אפשר להוסיף צנוברים

אופן ההכנה

  • לשים את הבורגול בקערה ולהשרות עם מים מהברז ולחכות רבע שעה .
  • לסנן להוסיף את הקמח עם התבלינים ולהוסיף בערך 2 כוסות מים וללוש היטב עם הידיים לקבלת בצק נעים .
  • את המילוי צריך להכין לפני ולקרר .
  • לטגן בצל עד להזהבה להוסיף את הבשר והתבלינים ולטגן עד לקבלת צבע חום .
  • הרכבת הקובות .
  • לשים קערית עם שמן ולשים מעט בייד ואז.
  • לקחת מעט מהבצק ולפתוח לשים כפית מילוי ולסגור היטב .
  • להניח בתבנית על נייר אפיה ולסדר את כולם ,אפשר ישר לטגן אני ממליצה להקפיא ואז לטגן .
  • מומלץ להגיש עם סלט עגבניות ועמבה למי שאוהב
Posted in בשר,תוספות

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!