קובה בורגול מושלמת וקריספית

קובה בורגול מתכון

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

שרה יוסף משתפת אותנו במתכון שלה לקובה בורגול מושלמת.

  • 3 כוסות בורגול דק
  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס קמח מצה או סולת
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית כורכום
  • 1/4 כפית פפריקה
  • 1כף שמן
  • מילוי
  • 2 בצלים יבשים קצוצים
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 ק"ג בשר טחון
  • 1/2 כפית פפריקה חריפה אפשר מתוק
  • 1/2 כפית כמון
  • אפשר להוסיף צנוברים

אופן ההכנה

  • לשים את הבורגול בקערה ולהשרות עם מים מהברז ולחכות רבע שעה .
  • לסנן להוסיף את הקמח עם התבלינים ולהוסיף בערך 2 כוסות מים וללוש היטב עם הידיים לקבלת בצק נעים .
  • את המילוי צריך להכין לפני ולקרר .
  • לטגן בצל עד להזהבה להוסיף את הבשר והתבלינים ולטגן עד לקבלת צבע חום .
  • הרכבת הקובות .
  • לשים קערית עם שמן ולשים מעט בייד ואז.
  • לקחת מעט מהבצק ולפתוח לשים כפית מילוי ולסגור היטב .
  • להניח בתבנית על נייר אפיה ולסדר את כולם ,אפשר ישר לטגן אני ממליצה להקפיא ואז לטגן .
  • מומלץ להגיש עם סלט עגבניות ועמבה למי שאוהב

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: