תפריט סגור

קובה סלק כשר לפסח

קובה סלק כשר לפסח

מתן משתף אותנו במתכון שלו לקובה סלק במילוי בשר כשר לפסח

מצרכים להכנת קובה סלק כשר לפסח:

  • לקובה:
  • 2 כוסות קמח מצה
  • 2 כוסות מים
  • 2 ביצים
  • כף שמן
  • לבשר:
  • 1 בצל
  • 1/2 צרור פטרוזליה
  • 1/2 קילו בשר טחון
  • תבלינים לבשר:
  • פפריקה מתוקה
  • כורכום
  • כמון
  • מלח
  • פלפל
  • למרק:
  • 1 בצל
  • 1 כוס סלרי קצוץ
  • 3 סלק מקולף וחתוך לקוביות
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • תבלינים
  • מים עד לכיסוי כל המרכיבים

אופן הכנה הקובה סלק:

  1. שמים בקערה את הקמח מצה,מוסיפים את המים החמים ומערבבים.
  2. מוסיפים את הביצים ולאחר מכן את השמן וממשיכים בערבוב,מכסים ומשאירים בצד ל-10 דקות.
  3. מתחילים בהכנת המילוי-במעט שמן מטגנים את הבצל, מוסיפים את הפטרוזיליה,בשר טחון ותבלינים ומבשלים עד שהבשר משחים.
  4. מתחילים בהכנת המרק – מטגנים את הבצל,מוסיפים את הסלרי,הסלק הקלוף,רסק עגבניות,מים רותחים ,תבלינים.
  5. יוצרים כדורי מהבצק שהכנו וממלאים אותם בבשר ולהעביר לסיר המרק.
  6. מבשלים את המרק ל-40 דקות ומגישים.

מתכון נוסף לקובה כשרה לפסח:


עוד מתכון של קובה נבולסיה כשרה לפסח:

Posted in מרקים

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!