קובה סלק כשר לפסח

קובה סלק כשר לפסח
מתן משתף אותנו במתכון שלו לקובה סלק במילוי בשר כשר לפסח

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

מתן משתף אותנו במתכון שלו לקובה סלק במילוי בשר כשר לפסח

מצרכים להכנת קובה סלק כשר לפסח:

  • לקובה:
  • 2 כוסות קמח מצה
  • 2 כוסות מים
  • 2 ביצים
  • כף שמן
  • לבשר:
  • 1 בצל
  • 1/2 צרור פטרוזליה
  • 1/2 קילו בשר טחון
  • תבלינים לבשר:
  • פפריקה מתוקה
  • כורכום
  • כמון
  • מלח
  • פלפל
  • למרק:
  • 1 בצל
  • 1 כוס סלרי קצוץ
  • 3 סלק מקולף וחתוך לקוביות
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • תבלינים
  • מים עד לכיסוי כל המרכיבים

אופן הכנה הקובה סלק:

  1. שמים בקערה את הקמח מצה,מוסיפים את המים החמים ומערבבים.
  2. מוסיפים את הביצים ולאחר מכן את השמן וממשיכים בערבוב,מכסים ומשאירים בצד ל-10 דקות.
  3. מתחילים בהכנת המילוי-במעט שמן מטגנים את הבצל, מוסיפים את הפטרוזיליה,בשר טחון ותבלינים ומבשלים עד שהבשר משחים.
  4. מתחילים בהכנת המרק – מטגנים את הבצל,מוסיפים את הסלרי,הסלק הקלוף,רסק עגבניות,מים רותחים ,תבלינים.
  5. יוצרים כדורי מהבצק שהכנו וממלאים אותם בבשר ולהעביר לסיר המרק.
  6. מבשלים את המרק ל-40 דקות ומגישים.

מתכון נוסף לקובה כשרה לפסח:

עוד מתכון של קובה נבולסיה כשרה לפסח:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: