תפריט סגור

קינוח כוסות כחול לבן

קינוחי כוסות ליום העצמאות

קינוח כוסות כחול-לבן

המתכון באדיבות: נטלי רובר
15-20 כוסות אישיות
לגרסה החלבית:

לשכבה הכחולה- נמיס בסיר קטן על אש נמוכה 20 יח' מרשמלו (לא משנה הצבע) עם 1/4 כוס חלב עד לקבלת מסה נוזלית וחלקה. ונניח בצד להצטננות.
נקציף 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל) עם 2 כפיות אבקת סוכר לקצפת יציבה אבל לא קשה.
נקפל את תערובת המרשמלו לתוך הקצפת ונוסיף 2-3 טיפות צבע מאכל ג'ל כחול ונמשיך בקיפול עד לקבלת צבע אחיד ונעביר לשקית זילוף (מומלץ אבל לא חובה)

לשכבה הלבנה- נקציף 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל) עם 1 כף אינסטנט פודינג וניל לקצפת יציבה אבל לא קשה ונעביר לשקית זילוף (מומלץ אבל לא חובה).

הרכבת הקינוח: נסדר את הכוסות על משטח עבודה ונזלף כל פעם שכבה אחרת לפי בחירה (במידה ואין שקית זילוף ניתן למלא את הכוסות בעזרת כפית ולדפוק מעט את הכוס המשטח כדי לישר את השכבה) ולמקרר להתייצבות לחצי שעה.

לגרסה הפרווה: נחליף את החלב במים ואת השמנת מתוקה בקצפת צמחית. יוצא מושלם!!

מתכון נוסף לקינוח פרווה:

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
קינוחי כוסות ליום העצמאות
Published On

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!