חיפוש

קינוח כוסות מושלם לחג שבועות

קינוח כוסות מושלם לחג שבועות

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

קינוח כוסות מושלם לחג שבועות

מרי קוגן משתפת אותנו במתכון מושלם של קינוחי כוסות לחג השבועות.

מצרכים:
כמות: 12 כוסות בינוניות
500 מ"ל שמנת צמחית להקצפה
1 כף גדושה של אינסטנט פודינג וניל
שוקולד חלב לקישוט (לפי העין)
לשכבת שוקולד חלב:
250 גרם שוקולד חלב מטבעות
150 מ"ל שמנת מתוקה
לשכבת שוקולד לבן ויוגורט:
200 גרם שוקולד לבן
100 מ"ל שמנת מתוקה
1 גביע יוגורט (200 מ"ל, מומלץ בטעם וניל)
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
קינוחי כוסות – מוס חלבה חלומי וקל להכנה
קינוח כוסות מילקי מושלם
מוס טריקולד בכוסות פרווה מתכון מטריף

מתכון נוסף:

אופן הכנה:
1. מתחילים בהכנת התערובות לשכבות – קודם נכין תערובת שוקולד חלב על ידי המסת השוקולד יחד עם השמנת מתוקה במיקרו בפולסים של 30 שניות. כל פעם שנוציא מהמיקרו מערבבים טוב, עד שהתערובת הופכת לאחידה והומוגנית.
2. לאחר מכן מכינים את שכבת השוקולד לבן – ממיסים את השוקולד על השמנת מתוקה במיקרו בפולסים של 30 שניות בכל פעם לערבב עד שמתקבלת תערובת אחידה. לאחר מכן להוסיף קופסת יוגורט ולערבב.
3. כעת לוקחים בנפרד את השמנת צמחית להקצפה, מקפידים שתהיה קרה מאוד. מנערים אותה קצת ואז מקציפים לקצף יציב יחד עם כף גדושה של אינסטנט פודינג וניל.
4. מחלקים את הקצפת לשני חלקים, חלק ראשון מקפלים לקערת השוקולד חלב, וחלק שני מקפלים לקערת השוקולד לבן.
5. לקישוט כמו זה שמסביב לכוס – לוקחים שוקולד מומס חלב ושופכים לצלחת. הופכים את הכוס קינוח הריקה על השוקולד המומס בעדינות כך שרק השפה של הכוס תגע בשוקולד, ומכניסים לדקה במקפיא ואז להוציא.
6. כעת נתחיל להרכיב – מעבירים את התערובות של השוקולד עם הקצפת לכד מידה. מניחים את הכוסות על מגש.
7. שופכים שכבת שוקולד חלב, ומיד מכניסים למקפיא ל-10 דקות , לאחר מכן שוקולד לבן. וכך שוב חלב ושוב לבן, עד שמתקבל ארבע שכבות.
8. חשוב להקפיא כל שכבה לפחות 10 דקות – 15 דקות .
9. אפשר לקשט בשוקולד מומס, להשתמש בשקית זילוף לחתוך חור קטן כך שניתן יהיה לקשט מעל להניח כדורים קטנים של קראנץ

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות