דרגו את המתכון

קישואים אפויים מתכון נדיר

אורטל עמרם משתפת אותנו במתכון מושלם של קישואים אפויים.

מצרכים:

4-5 קישואים או זוקיני (כמה שנכנסים בתבנית)
תבלינים::
חצי כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור
2 כפות אורגנו
כפית גדושה פפריקה
כפית גדושה אבקת שום

מתכונים נוספים עם קישואים:
עוף עם תפוחי אדמה וקישואים מתכון מנצח
סלט קישואים בטעם כבד -תומר תומס
קציצות קישואים מושלמות

סרטון עם מתכון נוסף של מקלות קישואים:

אופן הכנה:
1. חותכים את הקישואים לעיגולים..
2. משמנים קלות נייר אפיה בתבנית.
3. בקערה מערבבים את כל התבלינים עם השמן .
4. מניחים את הקישואים בתבנית צמוד – לא אחד על השני
5. מברישים את הקישואים עם הרוטב שבקערה.
6. מכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות לכ-45 דקות עד השחמה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות