חיפוש

קציצות בשר עם פטריות ובצל ברוטב צלי

קציצות בשר ברוטב
קציצות בשר ברוטב צלי עם פטריות ובצל

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

קציצות בשר עם פטריות ובצל ברוטב צלי – מתכון של לי אבוטבול

מצרכים להכנת קציצות בשר :

לקציצות –

קילו בשר טחון
בצל בינוני קצוץ
צרור פטרוזיליה
ביצה
כמה כפות שמן
שום ( אני משתמשת בקונפי הכנה ביתית )
מלח
פלפל
כמון
פפריקה
ומעט אבקת מרק

לרוטב –

פטריות שמפיניון ( טרי או שימורים )
2 אבקת צלי בקר כשר לפסח ( רק בפסח כמובן )
2 בצלים גדולים
פלפל
מלח
ואבקת מרק.

הכנה :
1. מערבבים את תערובת הקציצות היטב ולגלגל .
2. את הבצל לחתוך לרצועות להקפיץ במעט שמן בסיר עד שנהיים שקופים ולהוסיף פטריות.
3. להקפיץ 10 דקות על אש בינונית ולהוסיף את אבקת הצלי , לכל שקית להוסיף כוס מים קטנה ולערבב היטב , לאחר רתיחה להוסיף עוד מים עד כיסוי הבצל והפטריות ולהוסיף את הקציצות , לכסות את הסיר , להוריד לאש קטנה לבשל למשך חצי שעה .

בתאבון ??

מתכון נוסף של קציצות בשר לפסח:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות