קציצות בשר עם פטריות ובצל ברוטב צלי

קציצות בשר ברוטב
קציצות בשר ברוטב צלי עם פטריות ובצל

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

קציצות בשר עם פטריות ובצל ברוטב צלי – מתכון של לי אבוטבול

מצרכים להכנת קציצות בשר :

לקציצות –

קילו בשר טחון
בצל בינוני קצוץ
צרור פטרוזיליה
ביצה
כמה כפות שמן
שום ( אני משתמשת בקונפי הכנה ביתית )
מלח
פלפל
כמון
פפריקה
ומעט אבקת מרק

לרוטב –

פטריות שמפיניון ( טרי או שימורים )
2 אבקת צלי בקר כשר לפסח ( רק בפסח כמובן )
2 בצלים גדולים
פלפל
מלח
ואבקת מרק.

הכנה :
1. מערבבים את תערובת הקציצות היטב ולגלגל .
2. את הבצל לחתוך לרצועות להקפיץ במעט שמן בסיר עד שנהיים שקופים ולהוסיף פטריות.
3. להקפיץ 10 דקות על אש בינונית ולהוסיף את אבקת הצלי , לכל שקית להוסיף כוס מים קטנה ולערבב היטב , לאחר רתיחה להוסיף עוד מים עד כיסוי הבצל והפטריות ולהוסיף את הקציצות , לכסות את הסיר , להוריד לאש קטנה לבשל למשך חצי שעה .

בתאבון 🤗😍

מתכון נוסף של קציצות בשר לפסח:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: