קציצות כרוב עם בשר וירקות

קציצות כרוב עם בשר וירקות
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

ליהי קרויץ משתפת אותנו במתכון שלה לקציצות כרוב עם בשר וירקות.

1 בצל גדול לחתוך לקוביות קטנות
2 תפוחי אדמה לא מבושלים מקולפים מגורדים במגרדת גסה
2 גזרים בינוניים מגורדים במגרדת גסה
3 עלי כרוב גדול קצוצים לקוביות קטנות
500 גרם בשר טחון או הודו או בקר וכו'
מעט פלפל שחור
2 כפיות פפריקה מתוקה
1/2 כפית כורכום
מעט פפריקה חריפה
3/4 כפית שטוחה מלח
2 כפות שמן זית
4 כפות פירורי לחם
2 ביצים

אופן הכנה:
1. שמים את החומרים בקערה ומערבבים היטב.
2. יוצרים מהעיסה עם ידיים רטובות,כדורים בגודל של כדור פינג פונג ומטחים את הקציצה.
3. שמים שמן קנולה במחבת בגובה של 2 ס"מ ומחממים את השמן.
4. כאשר השמן חם שמים בזהירות בשמן את הקציצות שיצרנו ומטגנים בערך 3 דקות מכל צד עד להזהבה.
ניתן גם לאפות לשים על תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן,לזלף מעל מעט שמן זית ,
ולאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-25 דקות או לפי הצורך.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת המתכון:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: