תפריט סגור

קציצות עוף עם אפונה מתכון מושלם

קציצות עוף עם אפונה

קציצות עוף עם אפונה מתכון מושלם

המתכון באדיבות אילנית בניזרי
מצרכים להכנת קציצות עוף עם אפונה:
חצי קילו חזה עוף טחון
כוסברה
בצל מגורד
פטרוזיליה
ביצה
עלי כרפס קצוצים
2 כפות פירורי לחם
2 כפות שמן
כפית בהרט
מלח
כפית צ'ילי גרוס
פלפל שחור

אופן הכנת הקציצות:
מערבבים את כל החומרים היטב עד לקבלת תערובת אחידה,מכסים ומכניסים לשעה במקרר.

מצרכים לרוטב:
1 בצל חתוך לרצועות
רבע כוס שמן
כף כורכום
חצי שקית אפונה קפואה (רצוי סנפרוסט אבל אפשר להשתמש בכל חברה אחרת)
חופן כוסברה קצוצה
כמה עלי סלרי
גמבה חתוכה לרצועות
2 כוסות מים רותחים עם כף מרק עוף
פלפל שחור גרוס

אופן הכנת הרוטב:
1. מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה, מוסיפים את הכורכום,אפונה(לשטוף במי ברז לפני השימוש בתוך מסננת),גמבה,מים רותחים (עם מרק עוף) ,פלפל שחור,כוסברה ועלי סלרי.
2. להביא לרתיחה,לגלגל קציצות עם ידיים משומנות ולהכניס לרוטב ולבשל עם מכסה על אש בינונית במשך שעה,כאשר לאחר שהקציצות התייצבו,להרטיב מדיי פעם עם הרוטב המתבשל.
3. 10 דקות אחרונות של בישול, מסירים את המכסה וממשיכים בבישול.

מתכון נוסף לקציצות עוף :

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
קציצות עוף עם אפונה
Published On

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!