דרגו את המתכון
קרואסון מתכון פשוט מושלם
אתי בוזוגלו משתפת אותנו במתכון שלה לקרואסון שוקולד מושלם
מצרכים:
לבצק שמרים:
ק'ג קמח
2 כפות שמרים
חצי כוס שמן
חצי כוס סוכר
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
2 ביצים
כ-2 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה:
להכניס את החומרים לקערה להוסיף בהדרגה את המים ,עד שמתקבל בצק אחיד ונעים, מכסים ומתפיחים ואז ללוש פעם נוספת ולתת מנוחה קצרה
לחלק לכדורים לפתוח למלבן ולמשולשים למלא בממרח או קוביות שוקולד קוביה של חמאה ולגלגל לתת מנוחה למרוח ביצה ולתנור שחומם מראש על 170 מעלות.
להוציא ובזמן שזה עדיין חם להבריש עם דבש או סירופ סוכר.
סרטון עם מתכון נוסף לקרואסון:
קרואסון שוקולד מושלם וקל להכנה
מתכון קרואסון צרפתי אמיתי