חיפוש

מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס נמסות בפה בטעם ו-ו-א-ו

מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס נמסות בפה

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

התפנקו עם פינוק הנוחות האולטימטיבי עם עוגיות השוקולד צ'יפס הנמסות בפה.

דמיינו לעצמכם נוגסים בעוגייה שמאזנת בצורה מושלמת קצה פריך עם מרכז דביק ורך, מלא בשוקולד צ'יפס מומס טעים. מתכון זה מפגיש את הקסם הקלאסי של עוגיות שוקולד צ'יפס עם טוויסט מיוחד כדי להבטיח שהן רכות וטעימות שאין לעמוד בפניהן. בין אם אתם אופים ותיקים או חדשים במטבח, העוגיות האלו פשוטות להכנה ומבטיחות למלא את הבית שלכם בניחוח מענג שקורא לכולם למטבח.

איך להכין עוגיות שוקולד צ'יפס נמסות בפה – הרכיבים

  • 225 גרם חמאה ללא מלח, מרוככת
  • 150 גרם סוכר מגורען
  • 150 גרם סוכר חום
  • 2 ביצים גדולות
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 375 גרם קמח לכל מטרה
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • 1/2 כפית מלח
  • 200 גרם שוקולד צ'יפס

צעדים

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. בקערה גדולה, קרמו יחד את החמאה הרכה, הסוכר והסוכר החום עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
  3. טורפים פנימה את הביצים אחת אחת, ואז מערבבים פנימה את תמצית הווניל.
  4. מנפים יחד את הקמח, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב.
  5. מקפלים פנימה את השוקולד צ'יפס עד לפיזור אחיד.
  6. זורקים בכפות מעוגלות על נייר האפייה המוכן, מרווחים ביניהם כ-5 ס"מ זה מזה.
  7. אופים 8-10 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהשוליים קלויים קלות.
  8. מצננים על ניירות אפייה במשך 5 דקות לפני שמעבירים לרשתות לצינון מלא.

עוגיות השוקולד צ'יפס האלה הן הגשמת חלום עבור כל מי שיש לו שן מתוקה, משיגות את האיזון החמקמק הזה של פריכות ולעיסות שהופך אותן לבלתי ניתנות לעמוד בפניהן. הגישו אותם עם כוס חלב או כוס קפה לנשנוש מענג בכל שעה ביום.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות