קרם ברולה מושלם מתכון קל

קרם ברולה מתכון מושלם
קרם ברולה מתכון מושלם וקל להכנה

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

קרם ברולה מושלם מתכון קל

מצרכים להכנת קרם ברולה מתכון
1 כוס חלב.
250 מ"ל (1מיכל שמנת מתוקה ).
1/2 כוס סוכר
1/2 מקל וניל חצוי ומגורד (לשמור הכל ) .
5 חלמונים .
להשחמה סוכר זהוב (ולא חום כהה )

אופן הכנה :
1. מחממים בסיר את החלב,השמנת מתוקה,הסוכר ומקל הוניל.כהסוכר נמס מורידים מהאש ומקררים לטמפרטורת חדר.
2. מוסיפים את החלמונים ומערבבים היטב במטרפה.
3. יוצקים לקערות קטנות ושטוחות בגובה 2 ס"מ. מניחים בתבנית אפייה. יוצקים לתבנית (בזהירות) מים רותחים עד למחצית מגובה הקעריות ואופים בתנור בחום נמוך של 120 מעלות במשך 20 דקות.
הקרם מוכן כאשר מזיזים אותו והוא יציב.
4. מקררים ועוטפים כל קערית בניילון נצמד.
לפני ההגשה:מפזרים סוכר זהוב על פני הקרם, חורכים את הסוכר במבער או בגריל עד להשחמה ( כשהסוכר זהוב בצבע של סוכריות קרמל)

למתכוני קינוחים נוספים לחצו על הקישור: מתכוני קינוחים

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *