חיפוש

קרמבו ביתי מושלם מתכון

קרמבו ביתי מתכון
קרמבו ביתי מתכון טעים בטירוף!!!!!!!!!!

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

המצרכים להכנת קרמבו ביתי:
המצרכים ל16 יחידות
לבסיס העוגיות:
(מי שרוצה לקצר את התהליך יכול לקנות עוגיות/ ביסקוויטים שישמשו לבסיס)
50 גרם חמאה
2.5 כפות סוכר
½ כוס קמח תופח (או להוסיף ¼ כפית אבקת אפייה לקמח רגיל)
½ כפית תמצית וניל
2 כפות חלב
קורט מלח

למרנג וניל
3 חלבונים בגודל L בטמפ החדר
1 כוס סוכר
3 כפות מים
1 שקית תמצית וניל

לציפוי שוקולד
200 גרם שוקולד מריר
1 כף שמן

אופן ההכנה:
להכנת העוגיות:
מחממים תנור ל170 מעלות. מערבבים בקערה /במעבד מזון – את החמאה, הוניל, הקמח, הסוכר והמלח עד שנוצרים פירורים קטנים. מוסיפים את החלב ולשים היטב עד ליצירת בצק אחיד. עוטפים בנייר נצמד ומכניסים למקרר לשעה.

מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של 1/2 ס"מ וחותכים לעיגולים של 5-6 ס"מ.
מניחים את העוגיות בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים את העוגיות כ -10 דקות. מצננים לגמרי. לפני המשך העבודה.
להכנג מרנג הוניל:
בקערת מיקסר מקציפים את החלבונים עם המלח שתי דק בערך ומפסיקים.
בסיר קטן ממיסים סוכר ומים עד להמסת הסוכר. כאשר הסירופ מגיע ל 105 מעלות בערך, מפעילים שוב את המיקסר, מוספים את הסירופ בזרם דק אל החלבונים תוך כדי הקצפה. עד ליצירת קצף לבן ויציב. לקראת סוף ההקצפה מוסיפים את הוניל. מעבירים את המרנג לשקית זילוף עם קצה עם צנטר ומזלפים תלולית מרנג גבוהה ונדיבה מעל כל עוגיה. מקררים את הקרמבו במקפיא לשעה.
להכנת ציפוי השוקולד:
ממיסים את השוקולד במיקרו בכוס גבוהה. מוסיפים שמן ומערבבים היטב.
טובלים את הקרמבו הקפוא בשוקולד המומס, נותנים לעודפי השוקולד לנזול ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מצננים כ- 10 דקות במקפיא ומגישים.

בתיאבון

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות