קרקרים מלוחים ופריכים שאי אפשר להפסיק לאכול!
מלכה קליפה משתפת אותנו במתכון לקרקרים מלוחים ופריכים שאי אפשר להפסיק לאכול!
מצרכים:
כוס מיונז
¼ כוס מים קרים
2 כוסות קמח תופח
טיפונת מלח
שומשום
גרעיני חמנייה, דלעת, פשתן, קצח, זעתר, אורגנו או בזיליקום (לא חובה)
אופן הכנה מופיע בהמשך
מתכונים נוספים:
קרקרים מלוחים המתכון הכי מוצלח
קרקרים כוסמין מתכון מושלם
טטאקי טונה אדומה ומתכון של סשימי סלמון
מתכונים נוספים
בורקס בשר מתכון מושלם
מתכון נדיר לפאי פירות
גלילות חזה עוף ממולאות בפטריות ובצל
מיכאלה לוין משתפת אותנו במתכון מושלם לקרקרים ממכרים:
אופן הכנה:
1. ללוש הכל , לרדד, לשים בתבנית ולעשות ריבועים, לפזר שומשום אם רוצים
2. ולאפות בתנור חם מראש על 180 מעלות כ-10 דקות או עד שמזהיב
3. שימו לב, לא צריך ביצה כדי להדביק את השומשום, אפשר פשוט להוסיף אותו לבצק ולרדד והוא נטמע בו היטב
4. לטעם עשיר יותר אפשר להוסיף לבצק מיני זרעים שונים, כמו חמנייה, דלעת, פשתן, קצח, זעתר, אורגנו או בזיליקום