Search

רוגלך המתכון הכי מוצלח והכי קל

רוגלך מתכון מהיר וקל

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

רוגלך המתכון הכי מוצלח והכי קל

ליטל אשואל משתפת אותנו במתכון מוצלח לרוגלך מושלם.

מצרכים:
לבצק:
5 כוסות קמח לבן מנופה
1 וחצי כפות שמרים יבשים
3/4 כוס סוכר לבן
2 ביצים בגודל L
כוס וחצי מים
רבע כפית מלח
200 גרם מחמאה רכה קוביות
לממרח הקקאו:
150 גרם מחמאה מומסת לקרר מעט
4-5 כפות גדושות גדושות קקאו
חצי כוס סוכר
1 כף סוכר חום
לסירופ:
1 כוס סוכר
3/4 כוס מים
אופן הכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
רוגלך כמו במאפיה
רוגלך שוקולד אגוזים מושלם
רוגלך שוקולד נוטלה מתכון

מתכון נוסף לרוגלך מהיר וקל:

אופן הכנה:
בקערת המיקסר עם וו לישה שמים תחילה קמח, סוכר ושמרים ומערבבים עם כף, מוסיפים מים וביצים ומתחילים לישה על מהירות בינונית עד שהבצק מתחיל להתאסף, זה בסדר אם הוא עדיין לא התאחד לגמרי, מוסיפים מלח וממשיכים לישה, לבסוף מוסיפים מחמאה רכה בהדרגה ולשים כעשר דקות עד שכל המחמאה נטמעת ומתקבל בצק רך ונעים מאד למגע! מכסים ומתפיחים שעה. שימו לב! בחורף הבצק יתפח לאט, אין צורך להתפיח עד להכפלת הנפח.
בזמן התפחת הבצק מכינים כבר את הסירופ כדי שיספיק להתקרר: בסיר מביאים לרתיחה מים וסוכר עד שהסוכר נמס וממשיכים לבשל עוד כחמש דק לסירופ סמיך ודביק! מצננים היטב!
מכינים את ממרח הקקאו:
מערבבים יחד את כל חומרי הממרח.
חוצים את הבצק שתפח לשניים.
על משטח מעט מקומח מרדדים כל חלק למלבן ומורחים מחצית ממרח קקאו.
מקפלים לשניים ומרדדים שוב למלבן צר.
חותכים למשולשים, חשוב שיהיו צרים ולא גדולים.
מגלגלים לרוגלך ומסדרים בתבנית.
מכינים תערובת הברשה:
בקערה טורפים 1 חלמון+ 1 כף מים+ קורט מלח ומברישים אחד אחד מהרוגלך.
אופים ב180 מעלות למשך 25-30 דקות
מברישים בכמות מכובדת של סירופ.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות