חיפוש

בראוניז מתכון מטורף

בראוניז מתכון מטורף

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

בראוניז מתכון מטורף

נורית גיספן משתפת אותנו במתכון מטורף של בראוניז עסיסי שנגמר בשניות.

מצרכים:

200 גרם חמאה /מחמאה אפשר להמיר לפרווה
200 גרם שוקולד מריר
כוס ורבע סוכר
4 ביצים
3/4 כוס פירורי לחם או קמח מצה — מתאים לפסח
1/4 כוס אגוזים קצוצים שמתי יותר כפול
חצי כוס שוקולד צי'פס, לא חייבים ברור הוספתי
גרידת קליפת תפוז
קורט מלח, תמצית וניל
אפשר להוסיף עוד מלא שברי שוקולד שתחפצו
תבנית חד פעמית 20X30
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
בראוניז טעימים בטירוף מתכון בריא
אצבעות בראוניז מתכון מושחת
בראוניז אוריאו מתכון מושחת

מתכון נוסף:

אופן הכנה:
1. לחמם תנור ל-180 מעלות.
2. לרפד התחתית בלבד של התבנית.
3. בסיר להמיס החמאה, הסוכר, השוקולד.
4. לאחר שהכל נמס והומוגני להוריד מהאש.
5. להוסיף המלח גרידת התפוז (מאוד מוסיף) ותמצית הוניל.
6. להוסיף ביצה ולערבב היטב, להוסיף עוד ביצה ולערבב וכך ארבע ביצים.
7. להוסיף הפירורי לחם /קמח מצה והאגוזים.
8. להוסיף מעט מהשוקולד צ'יפס ולהשאיר כדי לפזר מלמעלה.
9. לצקת לתבנית המרופדת בנייר אפיה בדיוק רק לתחתית לגזור במדוייק!
10. לפזר השוקולד צ'יפס ואגוזים אם רוצים להוסיף.
11. להכניס לתנור אצלי זה בדיוק 25 דקות לא יותר כדי לא לייבש.
12. כל אחד והתנור שלו אנא בידקו היטב שלא יתייבש לכם.
13. בבדיקה של הקיסם הקיסם יוצא עם שוקולד מומס.
14. הניחו יד בעדינות על הבראוניז לראות שהכל יציב אך עדיין לח.
15. להוציא ולקרר!!! לא לנגוע ולא לנסות להוציא מהתבנית,הכל יתפרק!
16. לאחר שמתקרר הכניסו התבנית למקפיא כדי שתוכלו להוציא מהתבנית ולחתוך או רק לחתוך בתוך התבנית.
17. לשמור במקרר או במקפיא.
הכפילוווווו כמויות!!!.
♥תודה רבה לחדוה שכנתי המדהימה♥

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות