חיפוש

אצבעות בראוניז מתכון מושחת

אצבעות בראוניז מתכון מושחת

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

אצבעות בראוניז מתכון מושחת

לילך טייב משתפת אותנו במתכון מושחת של אצבעות בראוניז.

מצרכים:

300 גרם שוקולד מריר משובח
100 גרם סוכר חום (הכהה)
120 מ"ל שמנת צמחית (ריצ')
2 ביצים
8 כפות קמח
1 כפית תמצית ווניל
לציפוי
250 גרם שוקולד מריר משובח
2 כפות שמן
סוכריות צבעוניות לקישוט
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
בראוניז אוריאו מתכון מושחת
עוגיות בראוניז הכי מושלמות בעולם
בראוניז פרווה הכי טעים שיש מתכון קל

מתכון נוסף:

אופן הכנה:
1. ממיסים שוקולד ושמנת צמחית במיקרו, מערבבים היטב לקבלת מרקם חלק ומבריק.
2. מוסיפים את הסוכר החום וטורפים היטב.
3. מוסיפים את הביצים ותמצית הווניל ושוב טורפים עד שהתערובת אחידה.
4. מוסיפים קמח ומערבבים בעדינות עד שהקמח נטמע היטב בתערובת. חשוב לא לערבב יתר על המידה.
5. מחממים תנור ל-170 מעלות, ומרפדים 2 תבניות אינגליש קייק בנייר אפייה, מרפדים רק את תחתיות התבניות ללא הדפנות (חותכים את נייר האפייה בצורה של תבנית האינגליש קייק).
6. מעבירים ומחלקים את הבלילה ל-2 התבניות, מכניסים לתנור ואופים למשך 15-17 דקות בלבד ולא יותר.
7. מצננים את הבראוניז בטמפרטורת החדר ומעבירים למקפיא (לחצי שעה).
8. משחררים בעדינות את הבראוניז מהתבניות ומנייר האפייה וחותכים לאצבעות.
9. לציפוי: ממסים את השוקולד ומוסיפים את השמן ומערבבים היטב.
10. מניחים את אצבעות הבראוניז על רשת ומתחתיה שמים נייר אפייה. מצפים את הבראוניז בשוקולד, בעזרת כפית, מכל צדדיו. את שאריות השוקולד שנזלו למטה על נייר האפייה אפשר כמובן להרים ולהשתמש בהם שוב.
11. מפזרים מעל סוכריות צבעוניות, מעבירים בזהירות לכלי הגשה, מכניסים לכ-10 דקות למקרר בכדי שהציפוי יתקשה ומגישים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות