רוטב עגבניות לפסטה עם רסק

רוטב עגבניות לפסטה עם רסק

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

יפה וקס ברקו משתפת אותנו במתכון שלה לרוטב עגבניות לפסטה עם אורגנו.

מצרכים:

  • 2 כפות שמן
  • 1 בצל קצוץ
  • ראש שום פרוס
  • 3 עגבניות קוביות
  • כף פפריקה
  • רבע כפית פלפל שחור
  • רבע כפית כמון
  • כפית מלח
  • קופסא קטנה של רסק עגבניות
  • חצי כוס מים
  • חופן סוכר
  • כף אורגנו (לא חובה)

אופן הכנה:

  1. מחממים מחבת עם 2 כפות שמן,מוסיפים 1 בצל קצוץ וראש שום פרוס ומטגנים למשך 3-4 דקות.
  2. מוסיפים למחבת 3 עגבניות(קוביות),וממשיכים לבשל 4-5 דקות.
  3. מתבלים בכף פפריקה,רבע כפית פלפל שחור,רבע כפית כמון,כפית מלח ומערבבים.
  4. מוסיפים קופסא קטנה של רסק עגבניות,חצי כוס מים,חופן סוכר וכף אורגנו (לא חובה) וממשיכים לבשל 15-20 דקות נוספות.

סרטון עם מתכון נוסף לרוטב עגבניות לפסטה של חן במטבח:

מתכונים נוספים עם רוטב עגבניות:

עלי גפן ממולאים ברוטב עגבניות
קציצות עוף מושלמות ברוטב עגבניות
ניוקי איטלקי ברוטב עגבניות

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *