שום קונפי מהיר תומר תומס

שום קונפי מהיר
תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לשום קונפי מהיר ב-60 שניות אשר מהווה תוספת מעולה לתבשילים של בשר או דגים ולמגוון מאכלים.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לשום קונפי מהיר ב-60 שניות אשר מהווה תוספת מעולה לתבשילים של בשר או דגים ולמגוון מאכלים.

מצרכים להכנת שום קונפי מהיר:

1 ק"ג שיני שום קלופות
שמן זית או שילוב של שמן זית עם שמן רגיל עד לכיסוי של שיני השום.
טימין או רוזמרין (לא חובה)

אופן הכנה:

  1. שמים בסיר את שיני השום ומכסים בשמן זית.
  2. מבשלים על אש נמוכה אבל לא מביאים לרתיחה,מבשלים למשך שעה (הטמפרטורה צריכה להיות 95 מעלות,אם יש לכם מד חום לאוכל עדיף לבדוק את החום באמצעות מדחום).
  3. לאחר שעה נותנים להתקרר מעבירים לצנצנצת מתאימה וניתן לשמור בקירור.

סרטון המתאר את כל שלבי הכנת שום קונפי מהיר:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: