דרגו את המתכון
שוקולד ביתי מתכון קל ופשוט
מצרכים להכנת שוקולד ביתי:
1 כוס אבקת סוכר
3/4 כוס אבקת קקאו ( לא שוקולית)
1/3 כוס אבקת חלב
3/4 כוס שמן קוקוס
אופן הכנה:
1. בעזרת מסננת דקה מעל קערה,מסננים את אבקת הסוכר,הקקאו ואבקת החלב (לאחר סינון אסור שיהיו גושים)
2. ממלאים חצי סיר במים ומביאים לרתיחה.
3. לאחר רתיחה שמים מעל הסיר ,קערה עמידה בחום שמכסה את הסיר ומונעת בריחת אדים (בן מארי) ושמים בתוכה את שמן קוקוס.
4. מוסיפים לשמן קוקוס בקערה את תערובת היבשים (אבקת סוכר,אבקת חלב,אבקת קקאו שסיננו) ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
5. יוצקים את התערובת שקיבלנו לתבניות סיליקון עם צורות, ניתן להוסיף שקדים או אגוזים ,כפי שמוצג בסרטון.
6. במידה ושוקולד יצא מחוץ לשקעים, מנקים ומכניסים לקירור למשך 2-3 שעות.
7. מוציאים מהתבנית ומגישים.