שוקולד ביתי מתכון קל ופשוט

שוקולד ביתי מתכון קל
שוקולד ביתי מתכון קל ופשוט להכנה

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

שוקולד ביתי מתכון קל ופשוט

מצרכים להכנת שוקולד ביתי:
1 כוס אבקת סוכר
3/4 כוס אבקת קקאו ( לא שוקולית)
1/3 כוס אבקת חלב
3/4 כוס שמן קוקוס

אופן הכנה:
1. בעזרת מסננת דקה מעל קערה,מסננים את אבקת הסוכר,הקקאו ואבקת החלב (לאחר סינון אסור שיהיו גושים)
2. ממלאים חצי סיר במים ומביאים לרתיחה.
3. לאחר רתיחה שמים מעל הסיר ,קערה עמידה בחום שמכסה את הסיר ומונעת בריחת אדים (בן מארי) ושמים בתוכה את שמן קוקוס.
4. מוסיפים לשמן קוקוס בקערה את תערובת היבשים (אבקת סוכר,אבקת חלב,אבקת קקאו שסיננו) ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
5. יוצקים את התערובת שקיבלנו לתבניות סיליקון עם צורות, ניתן להוסיף שקדים או אגוזים ,כפי שמוצג בסרטון.
6. במידה ושוקולד יצא מחוץ לשקעים, מנקים ומכניסים לקירור למשך 2-3 שעות.
7. מוציאים מהתבנית ומגישים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *