שוקיים עוף בציפוי פריך בתנור

שוקיים עוף בציפוי פריך בתנור
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

ג'קלין פדלון משתפת אותנו במתכון שלה לשוקיים עוף בציפוי פריך.

  • מצרכים :
  • 4 שוקיים ללא עור
  • 4 כפות מיונז
  • 2 כפות חרדל דיז'ון
  • כף מרק בצל
  • חצי כפית פלפל
  • לציפוי
  • חבילת תפוצ'יפס קראנץ בטעם מקסיקני טחון ופירורים
  • 4 כפות פירורי לחם מוזהבים

אופן ההכנה

  • מערבבים את המיונז ,חרדל דיז'ון ופלפל שחור.
  • טובלים את כל השוקיים מכל הצדדים .
  • מערבבים את שני סוגי פירורים ומצפים את כל השוקיים.
  • מניחים אותם בתבנית על נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות כ 40 דקות.

סרטון עם מתכון נוסף לשוקיים בציפוי פרורי לחם בתנור:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: