שוקיים עוף בציפוי פריך בתנור

שוקיים עוף בציפוי פריך בתנור
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

ג'קלין פדלון משתפת אותנו במתכון שלה לשוקיים עוף בציפוי פריך.

  • מצרכים :
  • 4 שוקיים ללא עור
  • 4 כפות מיונז
  • 2 כפות חרדל דיז'ון
  • כף מרק בצל
  • חצי כפית פלפל
  • לציפוי
  • חבילת תפוצ'יפס קראנץ בטעם מקסיקני טחון ופירורים
  • 4 כפות פירורי לחם מוזהבים

אופן ההכנה

  • מערבבים את המיונז ,חרדל דיז'ון ופלפל שחור.
  • טובלים את כל השוקיים מכל הצדדים .
  • מערבבים את שני סוגי פירורים ומצפים את כל השוקיים.
  • מניחים אותם בתבנית על נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות כ 40 דקות.

סרטון עם מתכון נוסף לשוקיים בציפוי פרורי לחם בתנור:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: