תפריט סגור

שוקיים עוף בציפוי פריך בתנור

שוקיים עוף בציפוי פריך בתנור

ג'קלין פדלון משתפת אותנו במתכון שלה לשוקיים עוף בציפוי פריך.

  • מצרכים :
  • 4 שוקיים ללא עור
  • 4 כפות מיונז
  • 2 כפות חרדל דיז'ון
  • כף מרק בצל
  • חצי כפית פלפל
  • לציפוי
  • חבילת תפוצ'יפס קראנץ בטעם מקסיקני טחון ופירורים
  • 4 כפות פירורי לחם מוזהבים

אופן ההכנה


  • מערבבים את המיונז ,חרדל דיז'ון ופלפל שחור.
  • טובלים את כל השוקיים מכל הצדדים .
  • מערבבים את שני סוגי פירורים ומצפים את כל השוקיים.
  • מניחים אותם בתבנית על נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות כ 40 דקות.

סרטון עם מתכון נוסף לשוקיים בציפוי פרורי לחם בתנור:

Posted in עוף

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!