דרגו את המתכון
איריס גולן אברמוביץ משתפת אותנו במתכון שלה לשניצל בקר
מצרכים:
רבע כפית פלפל לבן
שניצל בקר דק
רבע כפית פלפל שחור גרוס
רבע כפית מלח
כף פפריקה מתוקה
2 כפות צ'ימצורי של חברת דורות או כל חברה אחרת
כף כורכום
כף אבקת שום
2 ביצים
כף אבקת שום כתוש
חצי כוס פירורי לחם
אופן ההכנה:
1. שמים בקערה או בצלחת עמוקה את הביצים עם התבלינים,במקביל לשים צלחת עם פירורי לחם ותבלינים.
2. טובלים את חתיכות השניצל בקערה עם הביצים ואז מעבירים לקערה עם הפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק מ-2 הצדדים עד להזהבה.
3.מגישים עם תוספת תפוחי אדמה או ציפס.