תפריט סגור

שניצל ברוטב מושלם

שניצל ברוטב

תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לשניצל ברוטב מושלם.

מצרכים להכנת שניצל ברוטב:

1 ק"ג שניצלים ללא תבלון (חזה עוף שצופה בקמח ואח"כ טובלים בביצה ומטגנים עד להזהבה ללא תיבול)
חצי כוס שמן
1 ראש שום מקולף ומחולק לשיניים (כל שן חותכים לפרוסות)
כף שטוחה סוכר
חצי כפית פלפל שחור
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
כף שטוחה אבקת מרק עוף
מלח
1 בקבוק של עגבניות איטלקיות מרוסקות
חצי בקבוק מים (משתמשים בבקבוק של העגבניות המרוסקות)
פלפל חריף (לא חובה)


אופן הכנה:

  1. שמים את השמן בסיר ומוסיפים את העגבניות המרוסקות לסיר ומוסיפים את הסוכר ומערבבים.
  2. מוסיפים את שיני השום הפרוסות לסיר וממשיכים לבשל על אש בינונית.
  3. מוסיפים לסיר את הפפריקה המתוקה והפלפל השחור ומערבבים וממשיכים בבישול.
  4. מוסיפים לסיר את אבקת מרק עוף והמלח ומבשלים למשך 10 דקות נוספות עד שהרוטב מסמיך.
  5. מוסיפים את השניצלים המטוגנים לסיר ומבשלים למשך 10 דקות נוספות על אש נמוכה.
  6. מגישים מעל אורז.


סרטון המדגים את שלבי הכנת השניצל ברוטב:

Posted in עוף

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!