שעועית ירוקה מוקפצת

שעועית ירוקה מוקפצת
שרי נוי משתפת אותנו במתכון שלה שלה לשעועית ירוקה מוקפצת.

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

שרי נוי משתפת אותנו במתכון שלה שלה לשעועית ירוקה מוקפצת.

מצרכים להכנת שעועית ירוקה מוקפצת:

  • 1 חבילת שעועית ירוקה סנפרוסט
  • 1 כף שום כתוש
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות שמן שומשום
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות סילאן
  • 1 כפית שטוחה פלפל שחור
  • שומשום לפיזור מעל

אופן הכנה:

  1. מרתיחים מים בסיר עם כף מלח.
  2. מכניסים את השעועית הירוקה ומבשלים למשך 3 דקות בלבד ואז מעבירים את השעועית למים קרים לעצור את הבישול ולשמירה על הצבע הירוק בהיר ואז מסננים.
  3. מחממים ווק או מחבת עמוקה במיוחד ומטגנים בה את השום עם שמן זית ומוסיפים את השעועית הירוקה ומקפיצים למשך כמה שניות.
  4. מוסיפים לשעועית במחבת את הסילאן,סויה,שמן שומשום,פלפל שחור,מקפיצים מעט,מפזרים שומשום מלמעלה ומגישים.

סרטון עם מתכון נוסף לשעועית ירוקה מוקפצת עם שומשום:

מתכונים נוספים:

שעועית ירוקה עם שום ושמן זית
שעועית ירוקה ניקי

שעועית ירוקה מוקפצת בשמן זית ושום:

תגיות:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים: