חיפוש

אוסובוקו בתנור רך בטירוף

אוסובוקו בתנור רך בטירוף

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

אוסובוקו בתנור רך בטירוף

מיכה כלפה משתף אותנו במתכון מושלם של אוסובוקו בתנור.

מצרכים:
5 חתיכות אוסובוקו כבש או טלה
2 חבילות פטריות שומפניון פרוסות לרבעים – כמה שיותר סוגי פטריות עדיף
1 שורש סלרי חתוך לקוביות קטנות
2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות.
3 בצלים קטנים חתוכים לקוביות
2 מקלות סלרי חתוכים בינוני
10 שיני שום שלמות
5 שיני שום כתוש
2 תפו"א חתוך לקוביות בינוני
חצי צרור כוסברה
חצי צרור פטרוזיליה
4 כפות רסק עגבניות
כף כמון
כפית כורכום
כף ראס אל חנות
7 עלי דפנה
10 כפות שמן זית
1 פלפל חריף חתוך לעיגולים…..מי שלא רוצה חריף אז חבל…
2 ליטר מים חמים
3 כפות שטוחות של פפריקה אדומה
1 מקל קינמון
מלח ופלפל בסוף לפי הטעם
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
אוסובוקו בתנור: תבשיל של תומר תומס
צלי כתף בתנור מתכון מושלם לחג
צלי כתף בתנור מתכון מושלם לחג

מתכון נוסף:

אופן הכנה:
1. מקמחים את הבשר ומטגנים אותו מעט בשמן זית מכל הצדדים ומוצאים את הבשר החוצה.
2. בסיר שטיגנו בו את הבשר מוספים את שמן הזית והתבלינים והירקות ומערבבים .
3. מוספים את המים ואת הפטרוזיליה והכוסברה.
4. מכנסים בזהירות את הבשר ומביאים לרתיחה.ואז מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה.
5. הבישול הוא בישול ארוך של 5 שעות עד שהבשר רך מאוד ( זמן הבישול תלוי בעובי וגודל הבשר)
6. מי שרוצה רוטב סמיך יותר שיצמצם את הרוטב עוד חצי שעה.
7. בתאבון

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות