4.4/5 - למתכון דירוג של 5 חובבי בישול

איך להכין אדממה פלוס מתכון נדיר לסלט אדממה

מחפשים סלט מרענן, קל להכנה ועשיר בטעמים? סלט אדממה הוא התשובה המושלמת! שילוב מושלם של גזרים פריכים, כרוב רענן, פולי אדממה עסיסיים ופקאן סיני מתקתק, יוצרים חגיגה של צבעים וטעמים שתעיר לכם את החושים.

מקור המתכון:

המתכון הזה נולד מתוך אהבה יתרה לסלטים צבעוניים וטריים. ניסיתי שילובים שונים של ירקות ופירות, עד שהגעתי למתכון המושלם הזה, שזכה לשבחים רבים מכל מי שטעם אותו.

מתכון של לאה מאיר.

רשימת מרכיבים:

לרוטב:

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים מים בסיר, מוסיפים את פולי האדממה ומבשלים 5 דקות על להבה בינונית רק לריכוך מעט, ומסננים היטב היטב.
  2. קולים את השומשום במחבת יבשה 3-4 דקות עד להזהבה קלות, שמים בצד.
  3. מערבבים את כל הירקות ופולי האדממה בקערה גדולה.
  4. מנערים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת ויוצקים את הרוטב על הסלט ירקות ומערבבים היטב (ממליצה את הרוטב למזוג על הסלט בסמוך להגשה, כחצי שעה).
  5. מפזרים את השומשום והפקאן מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך ומגישים.

טיפים:

דרגת קושי: קל

זמן הכנה: 20 דקות

הצעות הגשה:

אל תפספסו את ההזדמנות ליהנות מסלט אדממה טעים, מרענן ובריא! קל להכנה, עתיר טעמים וצבעים ומתאים לכל אירוע.

יתרונות תזונתיים:

הערה:

המתכון הזה הוא רק הצעה, ואתם מוזמנים להתאים אותו לטעם האישי.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות