חיפוש

בורקס בשר הכי טעים בעולם

בורקס בשר הכי טעים בעולם

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

2.5/5 - למתכון דירוג של 10 חובבי בישול

בורקס בשר הכי טעים בעולם

בורקס פריך הוא מאפה אהוב ומנחם, והוא יכול להיות ממולא במגוון רחב של טעמים. בורקס בשר הוא קלאסי, אבל אפשר גם להכין בורקס עם תפוחי אדמה, גבינה, ירקות או כל מילוי אחר שאתם אוהבים.
בורקס פריך הוא גם קל להכנה. כל מה שאתם צריכים זה בצק עם פריכות, מילוי שאתם אוהבים, ביצה טרופה ושומשום.
מתכון של מלי מאירוב.

מצרכים:
לבצק:
2 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה גדושה
1 כפית מלח
½ כוס שמן
½ כוס מים רותחים
למילוי:
1 בצל
½ קילו בשר טחון
1 כף רסק
1 כפית בהרט
½ כפית פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית מלח
½ כפית צ’ילי גרוס
לציפוי:
1 ביצה
½ כפית מלח
שומשום
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
בורקס בשר מהסרטים מתכון קל
בורקס תפוחי אדמה מתכון מעלף
בורקס בשר ותפוחי אדמה מתכון הורס

בורקס בשר – חן במטבח

אופן הכנה:

לבצק:
1. מערביבים קמח, אבקת אפייה ומלח.
2. מוסיפים חצי כוס שמן וחצי כוס מים רותחים ומערבבים עם כף עץ (כי זה חם) ואז לשים לבצק נעים ורך.
3. מחלקים את הבצק לשניים, מרדדים על משטח מקומח וקורצים עיגולים.
למילוי:
1. מטגנים בצל, מוסיפים חצי קילו בשר טחון עד שמאפיר..
2. מוסיפים רסק, בהרת, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, מלח וצ’ילי גרוס, מערבבים עד אידוי הנוזלים ומקררים.
3. שמים כפית וקצת מהתערובת וסוגרים לחצי ירח כמו סמבוסק.
לציפוי:
1. מערבבים ביצה עם מלח, ומברישים את הבורקס.
2. מפזרים שומשום ואופים ב־190 מעלות עד שהקצוות יזהיבו.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות