חיפוש

בסטיל תפו"א במילוי בשר מתכון נדיר

בסטיל תפוח אדמה במילוי בשר

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

בסטיל תפו"א במילוי בשר מתכון נדיר

שירלי לוי משתפת אותנו במתכון נדיר של בסטיל תפו"א אדמה במילוי בשר.

מצרכים:

מרתיחים 6 תפו"א גדולים עם הקליפה
חצי קילו בשר טחון/חזה עוף קצוץ קטן
2 ביצים קשות קצוצות
חצי חבילה פטרוזיליה
בצל גדול
כפית פלפל שחור
רבע כפית קינמון
חצי כפית כורכום
חצי כפית מלח

לטבילה-
רבע קילו קמח
2 ביצים
חצי כוס מים
כף רסק עגבניות
מעט מלח
אופן הכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים של בסטיל:
בסטיל עם ביצה קשה (קציצות פירה טעימות)
בסטיל מרוקאי מתכון של לי אבוטבול
קציצות בשר ותפוחי אדמה (בסטיל/בנטז') של תומר תומס

מתכון נוסף של בסטיל לובי אמיתי של אור שלום המרכז למורשת יהדות לוב:

אופן הכנה:
1. מטגנים בצל, מוסיפים בשר ופטרוזיליה ומטגנים עד שהבשר מוכן מעבירים למסננת עד שמתקרר.
2. בקערה שמים את הבשר, ביצים קשות ומתבלים.
3. בקערה נפרדת שמים את תפו"א לאחר שקילפנו ומועכים לפירה, מוסיפים מלח. עושים קציצות בשר ועוטפים בפירה-בידיים מעט רטובות.
4. בתבנית שמים קמח עם מעט מלח ומערבבים, טובלים את הבסטיל ומעבירים לתבנית אחרת מעט מקומחת וכך עושים עם כל התערובת. .
5. בקערה קטנה שמים ביצים, מים, רסק עגבניות ומלח ומערבבים היטב טובלים את הבסטיל ומטגנים בשמן עמוק.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות