חיפוש

בראוניז עם שוקולד לבן: מתכון שמימי

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

בראוניז עם שוקולד לבן: מתכון שמימי

דבר בטוח! הנה מתכון טעים לבראוניז שוקולד לבן שירקדו את בלוטות הטעם שלכם משמחה! הפינוקים הדקדנטיים האלה מושלמים לכל אירוע, בין אם אתם מתפנקים למתוק או מרשים אורחים במפגש.

בראוניז שוקולד לבן, הידוע גם בשם בלונדי, הם טוויסט מענג לבראוניז השוקולד הקלאסי. בעוד בראוניז מסורתיים מתהדרים בטעם קקאו עשיר, בראוניז שוקולד לבן מציעים מתיקות קרמית וחמאתית שפשוט אי אפשר לעמוד בפניה. מקורם בארצות הברית, בלונדייז הפכו לקינוח אהוב ברחבי העולם, מוקיר בזכות הפשטות והטעימות שלהם.

רכיבים:

  • 200 גרם שוקולד לבן קצוץ
  • 115 גרם חמאה ללא מלח
  • 150 גרם סוכר
  • 2 ביצים גדולות
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 150 גרם קמח לכל מטרה
  • 1/4 כפית מלח
  • אופציונלי: 100 גרם אגוזים קצוצים (כגון אגוזי מלך או אגוזי פקאן)

הוראות הכנה:

  1. מחממים את התנור ל-175 מעלות צלזיוס. משמנים ומרפדים תבנית אפייה בגודל 20×20 ס"מ בנייר אפייה, ומשאירים תליה בצדדים להסרה קלה.
  2. בקערה חסינת חום ממיסים יחד את השוקולד הלבן הקצוץ והחמאה. אתה יכול לעשות זאת באמצעות דוד כפול או במיקרוגל במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה. מניחים לתערובת להתקרר מעט.
  3. בקערה גדולה נפרדת, טורפים יחד את הסוכר, הביצים ותמצית הוניל עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. יוצקים בהדרגה את תערובת השוקולד הלבן המומס לתערובת הביצים תוך כדי ערבוב מתמיד עד לקבלת מרקם חלק וקרמי.
  5. מנפים את הקמח והמלח לתוך הקערה עם החומרים הרטובים. מקפלים בעדינות את החומרים היבשים לתוך הרטוב עד שהם מתאחדים. היזהרו לא לערבב יתר על המידה.
  6. אם משתמשים באגוזים, מקפלים אותם לתוך הבלילה עד לפיזור אחיד.
  7. יוצקים את הבלילה לתבנית האפייה המוכנה ומפזרים אותה בצורה אחידה בעזרת מרית.
  8. אופים בתנור שחומם מראש במשך 25-30 דקות, או עד שהשוליים מזהיבים וקיסם הננעץ במרכז יוצא עם מעט פירורים לחים.
  9. מוציאים את התבנית מהתנור ומניחים לבראוניז להתקרר לגמרי בתבנית על רשת.
  10. לאחר התקררות, מרימים את הבראוניז מהתבנית בעזרת נייר הפרגמנט. חותכים לריבועים ומגישים.

חלופות מתכון:

לאוכלי כשרות, יש לוודא שכל המרכיבים כשרים.

להכנת בראוניז ללא גלוטן, החליפו את הקמח לכל מטרה בתערובת קמח ללא גלוטן.

לגרסה נטולת חלב, השתמשו בשוקולד לבן ומרגרינה ללא חלב במקום חמאה.

יתרונות תזונתיים:

  • שוקולד לבן מכיל נוגדי חמצון, שיכולים לעזור להגן על התאים שלך מפני נזק שנגרם על ידי רדיקלים חופשיים.
  • ביצים מספקות חלבון באיכות גבוהה וחומרי תזונה חיוניים כמו ויטמין D וכולין.
  • אגוזים מוסיפים שומנים בריאים, חלבון וסיבים לבראוניז, מקדמים את בריאות הלב ושובע.

כמות וזמן: מתכון זה מניב כ-12 מנות ולוקח כ-40 דקות להכנה ואפייה.

רמת קושי: קַל

טיפים:

  • לתוספת טעם, קולים את האגוזים לפני שמוסיפים אותם לבלילה.
  • אל תאפו יתר על המידה את הבראוניז; הם צריכים להיות מעט רכים במרכז בסיום.
  • לפרוסות נקיות יותר, מצננים את הבראוניז במקרר במשך שעה לפני החיתוך.
  • נסה עם תוספות שונות כמו פירות יבשים או שוקולד צ'יפס לגיוון.
  • מגישים חם עם כדור גלידת וניל לחוויית קינוח מפנקת.

תהנו לאפות ולהתענג על בראוניז השוקולד הלבן המענגים האלה! הם בטוח יהיו להיט אצל כל מי שינסה אותם. אפייה מהנה!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות