חיפוש

דג קרפיון בתנור מתכון מיוחד

דג קרפיון

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

דג קרפיון בתנור מתכון מיוחד

מוריה משתפת אותנו במתכון מיוחד לדג קרפיון בתנור

מרכיבים:
דג שלם קרפיון
צרור כוסברה
צרור פטרוזיליה
צרור קטן שמיר
5 שיני שום שלמות
1/2 לימון (הורדתי את הקליפה והכנסתי אותו כך)
שמן זית בנדיבות
פלפל ירוק חריף בינוני
מלח גס ופלפל שחור גרוס
לירקות בצד: עגבניה 1 גדולה, קישוא, גמבה אדומה וכתומה, 2 גזרים, סלרי, שומר.
אופן ההכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:דג מרוקאי לשבת מתכון מנצח
דג טונה מתכון מהיר ומושלם
דג מרוקאי מתכון בסגנון של תומר תומס

מתכון נוסף לדג קרפיון:

אופן ההכנה:
1. במעבד מזון לטחון את הכוסברה+פטרוזיליה+שמיר, השום הלימון והפלפל החריף יחד עם השמן זית. אל תדאגו אין למה להשמיט את הפלפל החריף אם אתם מפחדים שיהיה חריף, הוא לא משתלט ולכן אין למה להוריד. .
2. לאחר שטחנו היטב להוסיף את המלח והפלפל השחור ולערבב, אם צריך עוד קצת שמן זית תוסיפו. לאחר מכן, כמובן ששטפנו היטב את הדג וקרצנו מעל הדג פסים על מנת שכל הטעמים יכנסו לבפנים והנחנו אותו בתבנית גדולה עם נייר אפייה. אנחנו מורחים בבטן הדג את הרוטב שהכנו גם מעל הדג לאורך כל הדג, לי נשאר מעט מהרוטב אז הוספתי את זה לירקות שחתכתי וזה הוסיף טעם משגע. .
3. להכניס לתנור שחומם מראש על 180° על מצב גריל ולאחר 5-10 דק לאפות על עליון ותחתון, לא לשים יותר מידי את הדג בתנור על מנת שלא יתייבש. בתאבון!❤ .

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות