דרגו את המתכון

טבעות בצל פריכות וקריספיות בטירוף

תהלוש משתפת אותנו במתכון מושלם לטבעות בצל פריכות וקריספיות בו זמנית כמו במסעדה.

מצרכים:

2 בצלים בנוניים
קמח טמפורה
קורט מלח
קורט פלפל גרוס
קורט פפריקה
מים פושרים
רבע כפית אבקת אפייה(אפשר פחות)
אופן הכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים עם בצל:
עוף עם בצל מתכון מנצח
פשטידת תפוחי אדמה ובצל מתכון מנצח
בצל ממולא בשר ואורז מתכון מעלף

מתכון נוסף של טבעות בצל של אילן פנחס:

אופן הכנה:
1. לשטוף לקלף ולחתוך את הבצלים לצורת טבעות.
2. להוסיף לקערה את שאר המצרכים ולערבב ( עד שהגושים יתפרקו ).
3. לחמם שמן רבע עמוק (תלוי בסיר) ולחכות בערך 5-6 דקות ( להשאיר על אש בנונית).
4. לטבול את טבעות הבצל ולטגן כ-2 דקות על אש בנונית מכל צד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות