חיפוש

טורטליני פטריות מתכון הורס

טורטליני פטריות מתכון הורס

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

טורטליני פטריות מתכון הורס

תבשיל פסטה טורטליני פטריות קרמי ומהיר

מחפשים ארוחת ערב ללא בשר שעדיין מרגישה בשרית ומספקת מאוד? תבשיל הפטריות הזה במחבת הוא התשובה. הוא דורש רבע קילו פטריות, שמקורמלות עד שהן משחימות ורכות. אלו מוטלות עם טורטליני גבינה, תרד, ורוטב שום קרמי מהיר לארוחה עשירה ומנחמת. זו מחבת שבהחלט תהפוך לפייבוריטית חדשה על שולחן האוכל שלכם.

שימוש חכם בשאריות שמנת או שמנת מתוקה

זו ארוחה נהדרת להכנה כשיש לכם שקית פתוחה של שמנת מתוקה שצריך לנצל. חצי כוס נדיבה מצפה את התערובת של טורטליני גבינה, פטריות מטוגנות ושום ברוטב מפואר, בעוד כמה חופן נדיבים של בייבי תרד שנזרקים פנימה בסוף מוסיפים צבע ובהירות כדי לשמור על כל ביס מאוזן.

המתכון המלא

מרכיבים:

  • 2 חבילות (250 גרם) טורטליני גבינה טרי, או שקית אחת (450-560 גרם) טורטליני גבינה קפוא
  • 225 גרם פטריות
  • 2 שיני שום
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס טרי
  • 125 מ"ל  שמנת מתוקה
  • 2 כוסות דחוסות בייבי תרד

הוראות:

  1. מרתיחים סיר גדול של מים מומלחים. בינתיים, פורסים 225 גרם פטריות וטוחנים 2 שיני שום. מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית עד שהוא מזהיב. מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס, ומטגנים עד שהן משחימות ורכות, 5 דקות. מוסיפים את השום ומטגנים דקה נוספת.
  2. מוסיפים 125 מ"ל שמנת מתוקה  ומבשלים עד שהיא מסמיכה מעט, 5 דקות. מסירים מהאש.
  3. מוסיפים 2 חבילות טורטליני טרי או 1 שקית טורטליני קפוא למים הרותחים ומבשלים לפי הוראות החבילה עד אל דנטה. מסננים היטב.
  4. מוסיפים את הטורטליני ו-2 כוסות דחוסות תרד למחבת ומבשלים על אש בינונית עד שהתרד נובל.

הערות:

  • ניתן להשתמש בכל סוג של פטריות שאוהבים.
  • ניתן להוסיף חלבון נוסף למנה זו על ידי הוספת טופו מבושל.
  • מתכון זה טבעוני ללא שינויים. פשוט השתמשו בחלב צמחי במקום שמנת או חצי שמנת.

מה זה טורטליני?

טורטליני הם כיסוני פסטה ממולאים בצורת טבעת. הם מזכירים בצורתם צדפים קטנים. הטורטליני עשויים מעלה של פסטה המהודק סביב למילוי. המילוי יכול להיות עשוי מבשר, גבינה או ירקות.

טורטליני הם מאכל איטלקי מסורתי שמקורו באזור אמיליה-רומאניה, בעיקר בבולוניה ומודנה. הם נפוצים מאוד באיטליה ומוגשים במגוון דרכים.

הדרך המסורתית להגשה היא עם מרק, במיוחד מרק בשר או עוף. הם פופולריים גם ברוטב שמנת, כמו רוטב שמנת ופטריות או רוטב שמנת ופרמזן. ניתן גם להגיש אותם עם רטבים בשריים, כגון ראגו בשר.

טורטליני הם מנה טעימה ורבת גיוון שניתן להכין בבית או לקנות מוכן. הם אופציה מצוינת לארוחה או לארוחת צהריים.

אני מקווה שתיהנו מהמתכון הזה!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות