חיפוש

לזניה חלבית מתכון מנצח לשבועות

לזניה חלבית מתכון מנצח לשבועות

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

לזניה חלבית מתכון מנצח לשבועות

מתכון מנצח ללזניה חלבית של ענת אלישע ביטון.

מצרכים:
בצל בינוני
שתי שיניי שום מגורדות
8 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות
קופסא עגבניות מרוסקות
כף גדושה רסק
אורגנו
בזיליקום (טרי או יבש)
מלח, פלפל, מעט סוכר
עלים של לזניה (ללא בישול מקדים)
1 קוטג'
1 גבינה לבנה (250 גרם)
300 גרם עמק מגורדת
150 גרם קשקבל
2 כפות פירורי לחם
150 גרם פרמזן (אפשרות)
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
לזניה חלבית איטלקית מתכון מנצח של תומר תומס
לזניה איטלקית בסיר אחד מתכון חלומי
מתכון ללזניה חלבית עם בשמל -מתכון קל

מתכון נוסף:

אופן הכנה:
נטגן בצל בינוני קצוץ, שתי שיניי שום מגורדות מעט, ונוסיף 8 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות, נמשיך לטגן ונוסיף קופסא של עגבניות מרוסקות, כף גדושה רסק, אורגנו, בזיליקום (טרי או יבש) מלח פלפל , מעט סוכר.
עלים של לזניה, אין צורך בבישול מקדים.
לגבינות: 1 קוטג', 1 גבינה לבנה, עמק מגורדת, קשקבל, 2 כפות פירורי לחם, מלח פלפל
ונתחיל בשכבות: שכבת רוטב על התבנית, מעל דפים של לזניה , שוב רוטב ואז שכבה מהגבינות וכו' בשכבה העליונה אפשר לגרד פרמזן
נעטוף בנייר אפייה ומעליו נייר כסף ונאפה כ 30 דק' בחום 180
לבסוף נוריד את נייר האפייה ולאפות כ 15 דק נוספים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות