חיפוש

לחמניות באן מאודות כמו באולמות אירועים

לחמניות באן מאודות

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מתכון ללחמניות באן מאודות של שולמית טוויג.

מצרכים:

חצי קילו קמח
2 כפות שמרים
2 כפות חומץ
א. אפיה
כף שטוחה מלח
2 כפות סוכר
רבע כוס שמן
בערך 2 וחצי עד 3 כוסות מים(תלוי בקמח)

אופן ההכנה

 

1. שמים בקערה מים פושרים ושמרים.
2. מוסיפים קמח מערבבים מעט .
3. מוסיפים סוכר ואת שאר המרכיבים.
4. הבצק צריך לצאת רך ולא דביק, ומשמנים אותו.
5. נותנים לבצק להכפיל את עצמו.
6. בנתיים גוזרים נייר אפיה למרובעים בינוניים.
7. לוקחים את הבצק ועושים עיגולים לא גדולים זה מכפיל את עצמו.
8. מניחים כל עיגול על מרובע של נייר אפיה.
9. מתפיחים שוב.
10. מכינים סיר עם מים קצת יותר מחצי הסיר ומרתיחים על הגז.
11. מעל שמים נפה של קוסקוס, למי שיש סיר אידוי הכי טוב.
12. שמים את הלחמניות יחד עם הנייר אפיה סוגרים את הסיר מחכים בערך 10 דקות ומוציאים .

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות