חיפוש

מיני בורקס תפוח אדמה ב-5 דקות

מיני בורקס תפוח אדמה ב-5 דקות

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מיני בורקס תפוח אדמה ב-5 דקות

אורית לוי משתפת אותנו במתכון לבורקס תפוח אדמה בכלום עבודה

מצרכים:
להכנת הבצק:
2 כוסות קמח רגיל (אפשר גם קמח כוסמין)
½ כוס שמן קנולה
½ כוס מים רותחים
כפית מלח
למילוי:
4 תפוחי אדמה ( בגודל בינוני – עשויים לפירה)
1 בצל (קצוץ)
2 כפות שמן זית
כפית מלח
פלפל שחור (קורט )
1 ביצה (טרופה)
שומשום (לפיזור)
אופן ההכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
בורקס במילוי בשר ובמילוי תפוח אדמה.
בורקס מבצק מושלם -קל וטעים בטירוף
בורקס מבצק שמרים

מתכון נוסף:

אופן ההכנה:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות.
2. נערבב את כל חומרי הבצק בקערה כשלוש דקות עד לקבלת עיסה אחידה.
3. נחלק את הבצק לשתי חתיכות בגודל שווה.
4. נרדד כל חתיכה על משטח ונקרוץ ממנה עיגולים בעזרת כוס.
5. נטגן את הבצל ונערבב יחדיו עם הפירה, המלח והפלפל.
6. ניעזר בכפית על מנת למלא את העיגולים נניח את המילוי על הקצה התחתון של העיגול, נקפל ונסגור את הקצוות. ניתן להשתמש במזלג על מנת להדק את הקצוות ולקבל צורה יפה.
7. את הבורקיטס נסדר על תבנית עם נייר אפייה. בטרם האפייה נמרח אותם בביצה טרופה ונפזר שומשום.
8. לאחר מכן יש לאפות כחצי שעה עד 40 דקות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות. עד שהם מזהיבים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות