חיפוש

איך להכין מרינדה לשניצל – מתכון ייחודי שישדרג לכם את החוויה פי כמה

מתכון למרינדה לשניצל - איך להכין מרינדת שניצל

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

שניצל, מאכל פופולרי של בשר מטוגן בלחם, ידוע בחיצוניותו הפריכה ובפנים הרך. מרינדת שניצל טובה יכולה לשפר משמעותית את טעמו של השניצל, להוסיף עומק ולחות לבשר.

מתכון למרינדת שניצל זה משלב מרכיבים פשוטים אך מלאי טעם אשר מרככים ומחדירים לבשר טעם טעים. זה מושלם לשניצל עוף, חזיר או עגל. המרינדה כוללת לימון עבור בהירות, שום עבור אגרוף של טעם, ועשבי תיבול למגע ארומטי. זוהי דרך קלה להעלות את השניצל שלך, להבטיח שהוא עסיסי ומלא טעם.

איך להכין מרינדה לשניצל – הרכיבים

  • 1/2 כוס שמן זית
  • מיץ מלימון 1
  • 2 שיני שום, קצוצות
  • 1 כפית פפריקה
  • 1 כפית טימין מיובש
  • 1 כפית אורגנו מיובש
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 4 נתחי בשר שניצל

שלבים:

  1. בקערה טורפים יחד את שמן הזית ומיץ הלימון.
  2. מוסיפים לתערובת את השום הטחון, הפפריקה, הטימין היבש והאורגנו המיובש.
  3. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומערבבים היטב לאיחוד כל המרכיבים.
  4. מניחים את חתיכות השניצל בכלי רדוד או בשקית ניילון ניתנת לסגירה חוזרת.
  5. יוצקים את המרינדה על השניצל, מוודאים שכל חתיכה מצופה היטב.
  6. מכסים את הכלי או סוגרים את השקית ומכניסים למקרר לשעה לפחות או עד 4 שעות.
  7. הסר את השניצל מהמרינדה ויבש לפני שתמשיך עם מתכון השניצל שלך.

המרינדה הזו תבטיח שהשניצל שלכם יהיה לא רק טעים אלא גם רך ועסיסי. זה שלב פשוט שעושה הבדל גדול בטעם הסופי של המנה. תהנה מהשניצל הטעים שלך!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות